Monday, November 4, 2013

"Suicide notes" - Michael Thomas Ford

78.

Pealkiri: "Suicide notes"

Autor: Michael Thomas Ford

Leheküljed: 295

Sisu: Fifteen-year-old Jeff wakes up on New Year's Day to find himself in the hospital. Make that the psychiatric ward. With the nutjobs. Clearly, this is all a huge mistake. Forget about the bandages on his wrists and the notes on his chart. Forget about his problems with his best friend, Allie, and her boyfriend, Burke. Jeff's perfectly fine, perfectly normal, not like the other kids in the hospital with him. Now they've got problems. But a funny thing happens as his forty-five-day sentence drags on: the crazies start to seem less crazy.

Enda arvamus: Väga juhuslik ost pärast miljoni raamatu vahel valimist. Nüüd ei oskagi öelda, kas kahetsen või ei. Ühest küljest oli tegu kergelt humoorika looga ja lõbustas mind päris palju, kuid tegelikult ei otsinud ma midagi sellist.
Kogu lugu ei mõjunud kuigi usutavalt. Kõik tegelased haiglas olid omamoodi kahtlased (aga mitte üldse sellised, keda võiks kuskilt psühhiaatriahaiglast leida). Loo lõpplahendus pani ka kulme kergitama ja ma isegi ei osanud öelda, kas see oli hea või halb. Midagi sellist ma kindlasti ei oodanud, sest see oli natukene... liiga veider.
Nalja oli palju, aga lõpuks hakkasid täpselt ühtlaadi naljad ära tüütama. Ja raamat oli kahtlaselt õhuke (väga suur reavahe).
Kokkuvõttes selline keskpärane.

Hinnang: 6/10

Pilt: rahvaraamat.ee



No comments:

Post a Comment