Wednesday, October 31, 2012

"Armastusega fännidelt" - Ketlin Priilinn

90.

Pealkiri: "Armastusega fännidelt"

Autor: Ketlin Priilinn

Leheküljed: 183

Sisu: Lisann oli üheteistaastane, kui temast sai maailmakuulsa bändi Dreamblue tulihingeline fänn. Nüüd, kaheksateistaastaselt, otsustab ta osaleda Dreamblue maailmaturneel, järgnedes bändile üheksasse riiki ja käies kolmeteistkümnel kontserdil. Oma teekonnal tutvub ta paljude värvikate kaasfännidega, leiab nii sõpru kui ka vaenlasi, satub täbaratesse olukordadesse ja hakkab mitmeid asju nägema uue pilguga. Reisi lõpuni ei kaota Lisann lootust, et täitub tema suurim unistus – kohata oma ebajumalaid silmast silma ja öelda nendele, kui palju ta neid armastab.
«Armastusega fännidelt» on noorteromaan, mis pakub sissevaadet fännikultuuri ja tutvustab paljudele raskesti mõistetavat kirge, mis ühendab fänne nende iidolitega.

Enda arvamus: Üks tuttav kiitis seda raamatut taevani ja hoidis kuude kaupa enda käes... Kui mina selle lõpuks laenutasin, ei osanud alguses üldse midagi oodata. Teema on ju iseenesest huvitav - fännihullus. Igatahes raamatut lugedes mõistsin, et päris mulle see siiski pole. Esimeste kontserdite kirjeldus oli põnev, kuid lõpu poole hakkas vaikselt ära tüütama. Siis mõtlesin ma veel, et kas tõesti on selliseid fänne, kes nii noorelt ihuüksi välismaale põrutaksid, et oma lemmikbändi näha... ja seda mitte üks kord, vaid kolmteist korda! Ilmselt on, kuid mina, mitte kuigi tulihingeline fänn, lihtsalt ei suuda seda päriselt ette kujutada.
Väga hea lugemine nendele, kes fännavad ise midagi nii tugevasti, et südames on valus ja pisarad tulevad silma. Ja ma ei tea miks, kuid algusest peale seda lugedes mõtlesin, et see oleks suurepärane kingitus teismelisele...

Hinnang: 8/10


No comments:

Post a Comment