Wednesday, September 5, 2012

"Kaitsja" - Gennita Low

78.

Pealkiri: "Kaitsja"

Autor: Gennita Low

Leheküljed: 384

Sisu: Tema elu on mehe kätes...
Merejalaväelane Jazz Zeringue teab kaht asja – ta salaülesannetega tegelev meeskond toetab teda alati ning pole midagi ahvatlevamat kui salapärane naine. Kui Jazz võõral maal parimate kavatsustega sooritatud teo eest arreteeritakse, tuleb talle üllatusena, et Vivi Verreau on valmis teda vabastama. Olles palju enamat kui tsiviilisik, kellena end esitleb, varjab naine Jazzi arvates midagi... ning ta otsustab Vivi kõrvale jääda, kuni on kõik ta saladused paljastanud. End maskeeringute taha peitev ning kartmatult ohtlikesse olukordadesse tormav salaagent Vivi ei vaja aga kaitsjat. Ent kui ta loodab oma tähtsaimat ülesannet lõpule viia, pole tal muud valikut, kui Jazz ja ta mehed appi kutsuda. Kui kõik nende ümber kokku kukub, vajavad nad teineteist rohkem, kui arvatagi oskasid...

Enda arvamus: Kunagi ammu suvel soetasin odava hinnaga selle raamatu. Sisututvustus tundus paljulubav, kuid raamat tegelikult nii väga hea ei olnud. Noh, põnev oli ta küll ja tegelased olid ka kihvtid, aga ma olen selliseid raamatuid juba nii palju lugenud, et tahaksin midagi sarnast, aga natukene omapärasemat.
Liiga palju oli igasuguseid organisatsioone ja ülitäpselt kirjeldatud seksistseene, kuid puudu jäi ohtlikest olukordadest ja tegevusest. Samuti ei mõju selline armumine absoluutselt reaalselt ja see jättis Jazzist ja Vivist väga rumala mulje. Mõlemad justkui "kukkusid" esimesest silmapilgust ja sellest kasvas välja ülikiiresti ülitugev armastus... Pealegi pääsesid tegelased natukene liiga kergesti keerulistest olukordadest.
Aga muidu ei kurda... Oleksin isegi võinud sellise raamatu eest veidi rohkem maksta... ja igav lugemine see ka polnud. Lihtsalt mitte kõige parem omasuguste seas.

Hinnang: 6/10


No comments:

Post a Comment