Friday, July 20, 2012

"Vampiiride akadeemia 3: Varju suudlus" - Richelle Mead

62.

Pealkiri: "Vampiiride akadeemia 3: Varju suudlus"

Autor: Richelle Mead

Leheküljed: 398

Sisu: Püha Vladimiri akadeemias on kevad ja Rose Hathawayl kooli lõpetamiseni väga vähe aega jäänud. Pärast esimeste strigoide tapmist pole Rose ennast eriti hästi tundnud. Tal on tekkinud sünged mõtted, ta käitub ettearvamatult ning mis kõige hullem... ta on vist hakanud vaime nägema.
Samal ajal, kui Rose kahtleb oma terves mõistuses, tekivad uued komplikatsioonid. Lissa hakkab jälle katsetama võlukunsti, nende vaenlane Viktor Daškov võib vabadusse pääseda ning Rose'i keelatud suhe Dimitriga soojeneb taas. Ent kui surmaoht, mida keegi tulemas ei näinud, muudab kogu nende maailma, peab Rose ka oma elu mängu panema – ja valima kahe inimese vahel, keda ta kõige rohkem armastab.

Enda arvamus: Mulle on algusest peale "Vampiiride akadeemia" sari väga meeldinud. Ilmselt sellepärast, et seal on väga omanäolised ja isikupärased tegelased, kellest igaüks on väga põnev ning ettearvamatu. Ka see osa meeldis mulle väga. Ainsaks probleemiks oli see, et 2. osa ilmus nii kaua aega tagasi, et ma ei mäletanud enam suurt osa selle sisust ja seepärast pidin tihti lugedes mõtlema, mis toimub ja endale uuesti selgeks tegema kogu dampiir-strigoi-moroi tähenduse. Aga endiselt minu lemmik vampiiriteemaline sari.


Hinnang: 9/10


No comments:

Post a Comment