Saturday, August 30, 2014

"Surmav arsenal 2: Tuhast linn" - Cassandra Clare

68.

Pealkiri: "Surmav arsenal 2: Tuhast linn"

Autor: Cassandra Clare

Leheküljed: 376

Raamatust: Täieõiguslikuna varjuküttide sekka astunud Clary teeb lähemalt tutvust maailmaga, mis seni oli jäänud tema pilgu eest varjule. Tüdruku sõprade hulka kuulub nüüd libahunte ja vampiire ning tema saatusesse sekkuvad ootamatul moel haldjad. See maailm, kus miski pole selline, nagu näib, pakub paraku järjest uusi mõistatusi. Kelle veri voolab Clary ja Jace'i soontes? Kust on pärit võimed, mis neis ühtäkki ilmnevad? Kas Valentine on ohtlik hullumeelne või korrumpeerunud varjukütiladviku vastu võitlev aatemees? Mida teha, kui peale deemonite tuleb noortel võidelda ka omaenda tunnete vastu? Autor hoiab lugejaid endiselt kütkeis.

Arvamus: Kui esimene osa oli täiesti loetav, siis see kiskus väga igavaks ja oli vaja ennast sundida, et üldse viitsiksin lõpuni lugeda. Kõigile, kellele selline üleloomulik action meeldib, kindlasti võiksid seda lugeda (ja ka põnevaks pidada), aga mind pole kunagi huvitanud mootorratastel sõitvad vampiirid või ruunid, mis sinu naha hetkega terveks ravitseda. Pealegi venis kogu lugu tohutult ja nagu ei jõudnudki kuhugi välja. Peale mõna tegelase müstilise surma ja muundumise ei toimunud suurt midagi.
Siiski ilmselt loen ka selle sarja teised raamatud ära.

Hinnang: 7/10


1 comment:

  1. Mul oli täpselt sama asi,esimene osa läks väga kiiresti, teine raamat kuidagi venis ja venis, lõpuks sain loetud. Nüüd on hetkel käes kolmas osa ja seda lihtsalt ei suuda lugeda :D Ilmselt viin raamatukokku tagasi ja võib-olla kunagi tulevikus proovin uuesti lugeda. :)

    ReplyDelete