Sunday, November 11, 2012

"Salaring 1.osa: Riitus" - L. J. Smith

92.

Pealkiri: "Salaring 1.osa: Riitus"

Autor: L. J. Smith

Leheküljed: 244

Sisu: Olles sunnitud kolima päikesepaistelisest Californiast süngele Uus-Inglismaale, igatseb Cassie taga oma vana elu. Sellest hoolimata tunneb ta kummalist ühtekuuluvust teismeliste jõugu liikmetega, kes hoiavad hirmuvalitsuse all kogu kooli. Teinud läbi riituse, saab Cassiest aastasadu New Salemit oma kontrolli all hoidnud nõidade grupi liige ja ta satub salaringi, mis on ühtaegu joovastav ja eluohtlik. Ent mõistatuslikku Adamisse armudes tuleb Cassie'l langetada raske valik ning üksainus vale liigutus võib maksta talle elu.

Enda arvamus: Olin usu L. J. Smith´i tõsiselt kaotanud, kui "Vampiiripäevikuid" lugesin, kuid see raamat oli tõesti täiesti suurepärane. Meeldis, et polnud kasutatud "mina-vormi" ja kogu sisu oli iseenesest ka juba ülipõnev. Noortekatest meeldivadki mulle põhiliselt sellised raamatud, kus toimub headuse-kurjuse vaheline võitlus, on hunnik salapäraseid juhtumeid ja tegelased ise on ka kihvtid ja omapärased.
Veel meeldis mulle Cassiega toimunud muutus, mis näitas ehedalt seda, kuidas tegelikult teised inimesed sind mõjutavad ja muudavad!

Hinnang: 9/10


No comments:

Post a Comment