Monday, August 6, 2012

"Nahka kriipivad nädalad" - Reeli Reinaus

70.

Pealkiri: "Nahka kriipivad nädalad"

Autor: Reeli Reinaus

Leheküljed: 159

Sisu: Vaid juhus on see, mis raamatu peategelased Kleeri ja Rene kokku viib. Nende mõttemaailm, sõbrad ja tulevikusihid on liiga erinevad selleks, et kohtumine oleks võinud aset leida juhuse abita. Kui pealinnast suveks Tartusse põgenenud tüdruk satub silmitsi probleemidega, mida ta poleks osanud uneski ette näha, püüab ootamatult tema ellu ilmunud poiss teda eneselegi üllatuseks abistada.
Paari nädala jooksul toimuvad sündmused muudavad nende mõlema väärtushinnanguid ja tulevikku. See on lugu elus oma kohta otsivatest noortest, muutumisest ja sellest, kuidas soovil teistest erineda ja vanematele vastanduda võivad olla traagilised tagajärjed.

Enda arvamus: Ütlen kohe ära, et minu arvates selline raamat kindlasti teist kohta ei väärinud. Selles oli nii palju asju, mis tundusid ebausutavad. Kõigepealt see, et selline "korralik linnaplika" nagu Kleer päris rahulikult mingisse suvalisse majja ööbima läks (ja alguses oli tal plaan ju üldse lageda taeva all öö mööda saata) ja et Rene sugune tüüp ta nii hästi vastu võttis, oli lihtsalt... imelik.
Siis see pornovideo värk oli samuti enam kui kahtlane ja viimaks see, et Rene kamp, kes alguses tundus lihtsalt mingi joome-koos-lõbutseme-koos-anname-venelastele-peksa osutus lõpuks mingiks mõrvarlikuks jõuguks läks ka veidi üle piiride.
Kogu loos leidsin nii palju positiivset, et mulle meeldis see, kuidas skinnide maailmapilti oli kirjeldatud ja kuidas Rene´st lõpuks sai see, mis temast sai - kuigi see oli üsna ettearvatav.

Hinnang: 6/10


No comments:

Post a Comment