Thursday, September 1, 2011

"Kivid, tulnukad ja sekt" - Reeli Reinaus

59.

Pealkiri: "Kivid, tulnukad ja sekt"

Autor: Reeli Reinaus

Leheküljed: 237

Sisu: Laura, Tanel ja Marten sõidavad suvel koos Hiiumaale Kassarisse. Mõnusast ajaveetmisest kadakate vahel ei tule aga midagi välja: ootamatult leiavad nad end sündmuste keerisest, kuhu on segatud tulnukatega suhtlev salajane sekt ja metsatukas kivide juures toimuvad öised riitused. Kui Laura sektiga ühineb, avastavad poisid, et sekti liikmetel on veel mitmeid saladusi ja kõik inimesed ei olegi tegelikult need, kes nad esmapilgul paistavad olevat.

Enda arvamus: Hm, väga hea vaheldus kõigile neile teaduse raamatutele, mida järjest lugenud olen, kuid ometigi läks see minu varem loetud UFO teemaliste raamatutega päris hästi kokku ja peaaegu iga asja kohta mõtlesin, et wow, ma teadsin seda juba varem.
Algus muidugi oli suhteliselt vilets ja igav, kuid kuskilt maalt läks täitsa põnevaks ja Sandri jutt oli ka väga huvitav ning selle sekti üldised uskumused olid ka okeid ja põnevust oli ikka päris palju. Kindlasti parem, kui samade tegelaste ja sama autori kirjutatud raamat "Mõistatus Lossivaremetes". Soovitan.

Hinnang: 8/10


No comments:

Post a Comment