Thursday, September 1, 2011

"Jumalate jäljed" - Graham Hancock

61.

Pealkiri: "Jumalate jäljed"

Autor: Graham Hancock

Leheküljed: 646

Sisu: Oma teoses "Jumalate jäljed" alustab Graham Hancock kogu maailma hõlmavat otsiskelu, et kildudest kokku panna inimkonna unustatud eelajalooga seonduv päratu saladuslik mosaiikmõistatus.
Üksteisest nii kaugel paiknevatel iidsetel objektidel, nagu seda on Egiptuse suur sfinks, Tiahuanaco kummalised templid Andides ning Mehhiko õudusttekitavad Päikese- ja Kuupüramiid, avastab ta mitte ainult viimasest jääajast pärit ilmseid senitundmatute inimhõimude tegevuse jälgi, vaid samuti köitvad märke kõrgintelligentsist, keerukatest tehnoloogiaoskustest ning põhjalikest maailmaruumiga seonduvatest teadmistest, mis kõik pärinevad varasematest aegadest, kui ükski meile teada olev tsivilisatsioon.

Enda arvamus: Mulle väga meeldis see raamat. Kõik see püramiidide teema ja kui võimatu see kõik ikka tõesti tundub. Ma usun, et kõik inimesed võiksid selle raamatu läbi lugeda, sest see on esiteks väga põnev ja paneb mõtlema ja teiseks me siiski kõik peaksime teadma neid asju oma planeedi kohta.
Kindlasti tuleks arvestada sellega, et raamatus on päris palju müüte ja jumalaid ning matemaatikast võiks ma midagi jagada, kuid samas ei ole see viimane just ülioluline. Lihtsalt, kui saad aru kõigest sellest matemaatilisest värgist, mis püramiididega seotud on, on emotsioonid veel suuremad, aga kui sellest ka aru ei saa, siis autor korrutab seda, kui võimatu ja täiuslik see on nagunii koguaeg.

Hinnang: 9/10


No comments:

Post a Comment