Tuesday, February 8, 2011

"Igavesti" - Alyson Noël

11.

Pealkiri: "Igavesti"

Autor: Alyson Noël

Leheküljed: 320

Sisu: Pärast kohutavat õnnetust, milles hukkusid tema ema, isa, õde ja nende koer Tulikas, näeb kuueteistkümneaastane Ever Bloom inimeste aurasid, kuuleb nende mõtteid ja teab neid puudutades nende tervet elulugu. Ta poeb kasvõi nahast välja, et vältida otsest kehalist kontakti ja oma selgeltnägijavõimeid maha suruda. Koos kahe sõbraga - Haveni ja Milesiga on ta oma uues keskkoolis veidrikuks tembeldatud. Ent kõik muutub, kui ta kohtab Damen Auguste'i.
Damen on inimeline, eksootiline ja rikas. Ta on ainus, kes suudab Everi peas müra ja juhuslikku energiat vaigistada, kasutades sedavõrd jõulist maagiat, nagu suudaks ta lausa Everi hinge piiluda. Kui Ever kistakse sügavamale Dameni ahvatlevasse saladuste ja mõistatuste maailma, on tal rohkem küsimusi kui vastuseid. Ja tal pole aimugi, kes Damen tegelikult on. Või mis ta on. Ainus, mida Ever teab, on see, et ta on Damenisse sügavalt ja paratamatult armunud.


Enda arvamus: Täitsa hirmus, kuidas mulle igakord, kui keegi Damen'i täiuslikkusest rääkis, judinad peale tulid, sest see meenutas liiga palju Edwardit. Kuigi Dameni täiuslikkusel oli loogilisem põhjus kui Edwardi omal.
Ma ei saa aru sõbrannadest, kes lähevad tülli mingi ilusa kuti pärast, kellega nad isegi ei suhtle.
Ja see raamat oli mu jaoks liiga maeitea.. lääge. Mingi kutt, kes ootab sajandeid oma unistuste tüdrukut, mõjub kuidagi nii imelikult. Lõpp mu meelest vajus üldse ära kuidagi. Ja enamvähem oli aimatav see ka, kes Damen tegelikult on või mis ta on. Mulle eriti ei meeldinud. Liiga lääge, yep.


Hinnang: 6/10

No comments:

Post a Comment