Tuesday, July 29, 2014

"The Secret Dreamworld of a Sopaholic" - Sophie Kinsella

61.

Pealkiri: "The Secret Dreamworld of a Sopaholic"

Autor: Sophie Kinsella

Leheküljed: 320

Raamatust: Rebecca Bloomwood on ajakirjanik. Töö ajal räägib ta teistele, kuidas oma raha kasutada, aga... oma vaba aega veedab ta shoppamisega.Ta teab, et peaks arutu shoppamise lõpetama, aga ta ei saa, kuigi püüab. Kõik vabandused, mis ta välja mõtleb, lähevad aina fantastilisemaks. Küsimus ongi selles, kas ta suudab oma unistustemaailmast pääseda või ei?

Arvamus: Üldiselt, kui raamatu kaanele on kirjutatud, et tegu on ülinaljaka teosega, siis mu esimene mõte on kohe selles kahtlema hakata. Minu üllatuseks oli see raamat tõesti naljakas ehkki lõpupoole hakkas see huumor juba liiga korduvaks muutuma.
Lugu ise on tegelikult tõsine, kuigi ei tundu seda. Peategelane Rebecca on täiesti äärmusest äärmusesse inimene, kelle mõtlemisvõime näib minutite jooksul muutuvat - kord paistab ta nagu naiivne lollike ja siis jälle enesekindel tark noor naine.
Minu jaoks olid kõige lõbusamad pangast saabunud kirjad, mis üritasid Rebeccale selgitada, et koera surm ei ole piisav põhjus mitte oma arveid tasuda.
Antud raamat on olemas ka eesti keeles, kuigi 100 lehekülge paksemana.

Hinnang: 8/10

pilt: apollo.ee

No comments:

Post a Comment