Wednesday, March 7, 2012

"Aurad ja värvid" - Paul Lambillion

19.

Pealkiri: "Aurad ja värvid"

Autor: Paul Lambillion

Leheküljed: 203

Sisu: Käsiraamatu autor kirjutab: «Esoteerikast on kirjutatud üsna palju raamatuid ja tekste, mida me senini oleme pidanud üksikute väljavalitute pärusmaaks. Mul pole kavatsust neid kirjatükke dubleerima hakata ega neid, kes juba nelja-, viie- või kuuemõõtmelise maailma mõistmise otsinguile asunud on, segadusse ajada. See raamat ei ole järjekordne New Age tekstikogumik ega veel üks «elukirjeldus», mis peaks tõendama mu oletatavaid unikaalseid võimeid ja andeid. Pigem on see isiklik hinnang mõistmisele, mille ma olen omandanud märkimisväärsest valguslainete maailmast, selle peidetud aaretest, energiatasanditest, valgusest, auradest ja peenmateeriast, mis on süstematiseeritud mu enese kogemuste kaudu.» Raamatus on juttu aurade mudelitest, kihtidest ja ravist; värvide ja kiirte tähendusest. samuti inimese psüühiliste keskuste tervisest jpm.

Enda arvamus: Juba pikemat aega huvitab mind tõsiselt nn müstiline maailm. Olen ka varem lugenud mõne üksiku teose aurade kohta, kuid see oli ilmselt kõige selgemini kirjutatud. Kõigest on muidugi raske, kui mitte võimatu, esimest korda lugedes aru saada, kuid kui asi huvitab, peaks see raamat olema väga huvitav. Raamatus on ka palju harjutusi, et õppida nägema värve enda ümber. Samuti väidab autor, et selleks ei pea olema inimesele mingeid eripäraseid võimeid - kõik võivad aurasid näha.
Tegin ise ka mõned nendest harjutustest ja ausalt öeldes ei näinud ma küll midagi, aga tunne oli küll veider. Ilmselt see ongi harjutamise & uskumise asi. Soovitan inimestele, kes tunnevad huvi aurade ja selgeltnägemise kohta.

Hinnang: 9/10


No comments:

Post a Comment