Wednesday, October 20, 2010

"Noorkuu" - Stephenie Meyer

1. 

Pealkiri: "Noorkuu"

Autor: Stephenie Meyer

Leheküljed: 516

Sisu: Edward jätab Bella maha ning kolib ära. Bella on omadega täiesti metsas kuni ta saab sõbraks Jacob Blackiga. Siiski ei kesta sõprus kaua ning Bella saab teada, et Jacob on libahunt. Forksis liigub ringi ka Victoria, vampiir, kes tahab Bellat tappa. Jacob'i kari kaitseb teda seni kuni Bellat külastab Edwardi õde Alice ja teatab Bellale, et Edward plaanib enesetappu. Bella ja Alice lähevad koos Edwardit päästma ning lõpuks kolib Cullenite pere tagasi Forksi ning kõik on õnnelikud.

Enda arvamus: Njaa. Jacob Black ei meeldi mulle üldsegi mitte. Ta on kuidagi liiga suur, soe ja igav. Mitte üldse nii salapärane nagu Edward. Ja kuidas küll Bella sai Jacobisse natukenegi ära armuda? Edward oli täiuslik nagu ikka ja raamat ise ka tasemel. Kuigi kohati oli Bella&Jacobi seiklustest igav lugeda. Üldiselt normaalne, aga Videvik oli parem.

Hinnang: 7/10


2 comments:

  1. Bella sellepärast oli Jacobisse natuke armunud, kuna nad tegid (siis kui Edwardit ei olnud enam) kõike koos ja olid nagu sukk ja saabas - koguaeg koos. Ja noh, Bella ise mainis seda Videvikus ka, et Jacobiga oli kerge suhelda jne.. :)

    ReplyDelete
  2. Oh, millal ma selle kommentaari asvatasin :D
    Igatahes jah, Sul on õigus muidugi, aga mulle vist lihtsalt Jacob ei meeldi. :)

    ReplyDelete