Wednesday, October 20, 2010

"J. K. Rowling'i elulugu" - Connie Ann Kirk

7.

Pealkiri: "J. K. Rowling'i elulugu"

Autor: Connie Ann Kirk

Leheküljed: 160

Sisu: Raamat räägib "Harry Potter'i" sarja autorist J. K. Rowling'ist ja tema raskest elust. Naise ema suri, kui Joanne Kahtleen oli väga noor. Pealegi oli ta noorena väga depressiivne ning "tume" inimene. Siiski armastas ta juba siis lugusid jutustada. Aastal 1993 sündis Joanne'il tütar, kelle nimeks sai Jessica. Samal aastal läksid Joanne ja tema abikaasa lahku. Naine elas pikalt vaesuses, seda seni kuni, ta andis välja "Harry Potter'i" esimese osa, mis tegi temast miljonäri.
Nüüd tegeleb Joanne annetamisega ning talle meeldib väga oma fännidega kohtuda. Lisaks sellele on raamatus veel ka lisad. Kirja on pandud J. K. Rowling'i lemmikraamatud, "Harry Potter'i" esimese nelja raamatu auhinnad ning tähtsamad sündmused on Joanne elus aasta arvudena eraldi ülesmärgitud.

Enda arvamus: Hm, seda oli väga hea lugeda, sest see on päris vana raamat. (Raamatu kirjutamise ajal oli Rowling kirjutanud vaid neli Harry Potter'i raamatut) Tänu sellele sai asjade üle mõelda, et kas need juhtusid nii, nagu raamatus oli ennustatud. Mulle ei meeldinud raamatuautori stiil. Väga palju kordavaid lauseid oli. Näiteks kaks korda oli kirjutatud seda, et Joanne Kahtleen Rowling on paremakäeline. Sisupoolest oli supper. Joanne on kõik oma õnne ära teeninud, sest tal on elus ikka väga halvasti ka läinud. Väga hämmastas see, et Rowling noorena riietus gootistiilis. Ja üldiselt oli
see väga supper!

Hinnang: 10/10


No comments:

Post a Comment